Letöltések

Kategóriák:


Letöltések (RENDELKEZŐ LAP a távfűtés beállításairól):

Rendelkező lap a társasház távfűtés beállításáról

Tisztelt közös képviselő Asszony/Úr!

A távfűtéses lakások, helyiségek fűtésének szabályozása elsődlegesen a hőközpontban, másodlagosan az adott helyiségre ható módon a radiátorszeleppel oldható meg.

Szolgáltatási területünkön jelenleg nincs éjszakai fűtésvételezés. A fűtés esti leállításának és a reggeli fűtés-indításnak időpontja hatással van a napközbeni helyiséghőmérséklet alakulására. Az éjszakai fűtésszünet célszerű hossza függ az éjszakai külső hőmérséklettől. Minél hidegebb van, annál rövidebb éjszakai fűtésszünetet szabad tartani, ha a napközbeni fűtöttségi szintet közel állandó szinten akarjuk tartani.

Az épületben megvalósítható maximális helyiséghőmérsékletnek, illetve a napi indítás/leállítás időpontjának a beállításáról a társasház rendelkezhet. Azokban az épületekben, amelyek közös hőközpontból vannak ellátva, az összekapcsolt valamennyi társasháznak az egyöntetű rendelkezésére van szükség.

Amennyiben a jelenlegi hőközponti beállítást akár fűtöttség, akár napi indulás/leállás vonatkozásában módosítani kívánják a közös képviselő aláírásával a mellékelt rendelkező lapot címünkre személyesen, postai úton vagy e-mail-ben visszajuttatni szíveskedjék.

Felhívjuk tisztelt figyelmét, hogy a hőközpontot, csak egyféleképpen lehet beállítani! Összekapcsolt épületek esetében nem változtatható! A beállítások egyeztetésével kapcsolatosan, szíveskedjen felvenni a kapcsolatot, a hőközponthoz tartozó épületek/társasházak közös képviselőivel.

A Hőközpontok és a hőközpontok által ellátott épületek listája /városonkénti bontásban/ az "Adatszolgáltatás" menüpontban megtalálható!

RÉGIÓHŐ Kft.

RENDELKEZŐ LAP - honlap.pdf [40,06KB]
Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. - Magyar