Bemutatkozás

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A RÉGIÓHŐ KFT-t 1992. szeptember 29-én alapította Körmend, Szentgotthárd és Vasvár városok önkormányzata. A KFT. törzstőkéje: 230 millió Ft.

Feladata a három város területén a távhőszolgáltatási- és táv melegvíz ellátási feladatok ellátása, folytatva a korábban a Vas megyei Távhőszolgáltató Vállalat által végzett tevékenységet.

A hatósági távhőszolgáltatási díjakat az egyes önkormányzatok állapítják meg területükre vonatkozó érvénnyel.

A KFT-t Németh István ügyvezető igazgató irányítja. A tulajdonosi kontrollt 3 tagú Felügyelő Bizottság gyakorolja.

Ügyfélszolgáltai iroda Körmenden, a Rákóczi u. 23. alatt működik.

A KFT. a hőszolgáltatáshoz felhasznált hő döntő hányadát maga termeli, egy kisebb részét vásárolja. Meghatározó energiahordozó a földgáz, de a faapríték aránya is jelentős. Ezeken kívül geotermikus energiából és napenergiából nyert hő kerül a fűtési rendszerekbe. Kapcsolt energiatermelés két fűtési rendszerben történik.

A szolgáltatás minőségének folyamatos javításán kívül legfontosabb törekvésünk az energiatermeléssel és szolgáltatással együtt járó káros környezeti hatások csökkentése. Ennek érdekében igyekszünk megújuló energiákkal helyettesíteni a fosszilis energiahordozókat.

Jelszavunk: KÖRNYEZETBARÁT ENERGIA, FOGYASZTÓINK SZOLGÁLATÁBAN!

 

A KFT. által a három városban működtetett fűtési rendszerek száma 6. A hat rendszerre 75 db hőközpont és 568 000 fűtött légköbméter kapcsolódik. A forgalmazott éves hőmennyiség átlagosan 130.000 GJ.

 

Németh István ügyvezető

 

Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. - Magyar