Tudnivalók a fogyasztói tulajdonban lévő berendezésekről

2015. április 25., 11:53
Tudnivalók a fogyasztói tulajdonban lévő berendezések karbantartásával kapcsolatban

Tisztelt Fogyasztóink!

Fűtési szezon végeztével május 15.-e és szeptember 10.-e közti időszakban a fogyasztói tulajdonban lévő fogyasztói berendezések karbantartási munkálatainak elvégzésére, van lehetőség.

A fenti időszakban is a fűtési rendszer folyamatosan feltöltött állapotban van!

A karbantartási munkálatok elvégzésére az alábbiak figyelembevételével van lehetőség:

  • Karbantartási munkálatok megkezdése előtt 8 nappal írásban kell megrendelni a fűtővíz leengedését, melyet a szolgáltató a megrendelő költségére elvégez. Ehhez szükséges a közös képviselő engedélye.
  • A költségek csökkentése miatt javasoljuk, hogy a társasházon belüli lakások illetve azonos rendszeren lévő több társasház együttes megrendelést juttasson el hozzánk.
  • A karbantartások alkalmával a fűtővíz leengedése miatta vízmentes radiátorok károsodhatnak, ezért kérjük a munkálatok befejeztével a visszatöltés lehetőségét mihamarabb jelezni!.
  • A szolgáltató a visszatöltéseket szeptember 10.-ig akkor is elvégzi, ha a karbantartási munkálatok befejeztét a megrendelő nem jelezte.


A Szolgáltató a fogyasztói tulajdonban lévő fűtési berendezésekben, ingatlanban a karbantartási munkálatokból származó meghibásodásokért felelőséget nem vállal!

Tisztelettel: RÉGIÓHŐ Kft.


« Vissza az előző oldalra!


Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. - Magyar