TÁJÉKOZTATÓ A cégünkkel szembeni tartozások megfizetésére!

2011. október 05., 11:31
Tájékoztató tartozások rendezésével kapcsolatban.

Tisztelt Távhő Felhasználónk!

 A gazdasági válság a magánszemélyek és a gazdasági szervezetek számára egyaránt egyre fokozódó pénzügyi nehézséget okoz.

Ennek következtében többen fordulnak cégünkhöz azzal a kéréssel, hogy engedélyezzük számukra a halasztott, vagy részletekben történő fizetést.

Megértjük, hogy az alacsony jövedelmű távhő felhasználók számára a rezsi költségek igen nagy terhet jelentenek annak ellenére, hogy a távhő díjak közel 3 éve nem emelkedtek szolgáltatási területünkön.

A költségek – elsősorban az energiaköltségek – emelkedése viszont cégünk számára folyamatos, ezért nem áll módunkban fogyasztóink számára hitelezni. Ilyen lehetőséget részünkre sem biztosítanak a tüzelőanyag kereskedők.

Amennyiben Önnek tartozása van cégünk felé, kérjük mihamarabb rendezni, annak érdekében, hogy szolgáltatásunkat a megszokott színvonalon biztosíthassuk és meg tudjuk vásárolni azt a szükséges mennyiségű energiahordozót, ami többek között az Ön lakásának fűtéséhez is szükséges.

A cégünkkel szembeni tartozások megfizetésére 2011. október 1.-től legfeljebb 30 nap türelmi időt tudunk biztosítani. Addig a jogi úton történő behajtást nem kezdeményezzük.

Biztosak vagyunk abban, hogy azok akik nem rendelkeznek a tartozás rendezéséhez szükséges pénzzel, találnak olyan áthidaló kölcsön lehetőséget, amelyből megoldható a tartozás kifizetése.

RÉGIÓHŐ Regionális Hőszolgáltató Kft.


« Vissza az előző oldalra!


Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. - Magyar