Figyelem felhívás a költségosztós elszámolások kapcsán!

2019. július 18., 08:46
Pontatlan radiátoros költségosztós elszámolások!
Tisztelt Közös Képviselők!
Tisztelt Érintettek!
 
Felhívjuk figyelmüket, a 2018/2019 fűtésszezon radiátoros költségosztós elszámolások,mérőleolvasási, elszámolási anomáliájával kapcsolatba!
 
Több társasház képviselője, lakója is hozzánk fordult azon észrevételével, hogy a radiátorokon lévő költségosztó készülékek a 2018/2019 fűtésszezon vége előtt, már nullázódtak, a nullázást követő mért értékek elszámolását jelen 2018/2019-idényben a költségosztós elszámolást végző cég nem veszik figyelembe.
 
Kérjük, amennyiben a fenti elszámolási problémával találkoznak abban az esetben azt elsősorban az Önök érdekében az alábbi fenntartásokkal kezeljék:
 
- Amennyiben a költségosztós elszámolás, nem a tényleges záró mérőállásokkal történik, abban az esetben az érintett időszakban (mérő nullázást érintő időszkban) a társasházukban, épületükben történő tulajdonos/bérlőváltozás során elszámolási vitás esetek alakulhatnak ki!
- Vitás esetekből adódóan, ill. az elszámolások pontatlan elkészítéséből adódó ismételt elszámolást a szolgáltató csak térítés ellenében tudja ismételten elkészíteni!
 
Kérjük, hogy minden esetben ragaszkodjanak a radiátoros költségosztó készülékek a fűtési szezon záró értékeinek az elszámolásokban történő realizálásához, megelőzve a vitás eseteket!
 
Jelen tájékoztatónkban közöltek alapján Kft.-nk a beérkezett elszámolások közül, az egyes elszámolást végző cégek által készített dokumentumokat fenntartásokkal kezeli!
 
Megértésüket köszönjük!
 
Körmend, 2019.07.18.
 

« Vissza az előző oldalra!


Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. - Magyar