COVID-19 ügyfélszolgálati iroda nyitás

2021. május 31., 16:36

Tisztelt Fogyasztóink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a RÉGIÓHŐ Kft. június 01. napjától ismét megnyitja a személyes ügyfélszolgálati irodát. Ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvása érdekében kérjük, hogy az ügyfélszolgálatunk felkeresése esetén használják a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt, és viseljenek maszkot.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ügyféltérben egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat! Kérjük, egyedül érkezzenek az ügyintézésre, kísérő személy jelenléte csak indokolt esetben megengedett, egyébként kérjük, hogy a kísérő az irodán kívül várakozzon.

A személyes ügyintézéshez mindenképpen hozza magával azonosító okmányait, a más díjfizetőnk nevében intézkedők pedig a kitöltött és aláírt meghatalmazás nyomtatványt is.

Kérjük továbbá, hogy lázas, beteg állapotban ne keressék fel a személyes ügyfélszolgálati irodánkat, ügyeiket telefonon a 94/594-172 telefonszámon keresztül vagy írásban -postai úton- a RÉGIÓHŐ Kft. 9900 Körmend, Rákóczi u. 23. illetve -elektronikusan- az info@regioho.hu e-mail címen keresztül intézzék.

Tisztelettel: RÉGIÓHŐ Regionális Hőszolgáltató Kft.


« Vissza az előző oldalra!


Régióhő Regionális Hőszolgáltató Kft. - Magyar